LOADING...

Bolsover – Vegetation

Built, Residential

This single family home located in South Hampton features a lush garden redesign. The garden expresses a vibrant mixed color hue focusing on being visually stunning in all seasons.

A new grill and patio lounge area with decorative furniture was added, and artistic fence cubbyholes was added for plantings.

A Japanese gate as an entry way to a scent garden refuge was added, as well as a small sustainable fish pond and waterfall with a hammock lounge area.

In addition, the front entry had a complete revamping including repainting, new entry signage, planter restoration, and renovation of the front retaining wall.

A special attempt was made on this project, due to the lush but disorganized existing garden, to re-purpose existing plants and material where possible.